WOONPLEIN MEUBELPLEIN WOONBOULEVARD ENSCHEDE

ENSCHEDE WOONPLEIN   Woonplein Enschede. Gezellig en geheel vernieuwd.
  Voor klant en Ondernemer. Alles over het woonplein Enschede.
  Altijd actuele aanbiedingen. Scherpe aanbiedingen en mooie spullen.
Woonplein Enschede Ondernemers

Woonplein-Enschede.com Een ideale plaats om uw producten en activiteiten onder de aandacht te brengen van uw klanten. Wij bieden u mogelijkheden om tegen super lage prijzen uw aanbiedingen en informatie op deze en daarnaast vijf parallel websites, woonplein Enschede gerelateerd te adverteren.

DE OPTIES OP EEN RIJ:
1
  Uw super aanbieding(en) wekelijks (of maandelijks) op de pagina "Aanbiedingen" in het menu geplaatst ,met eventueel op u verzoek een link naar uw eigen website.

2   Wij maken voor u een eigen pagina binnen deze website bereikbaar in het menu vanuit "Winkels" waarmee een complete pagina geheel aan uw winkel gewijd. U kunt hier alle koopjes ,acties en informatie kwijt en communiceert zo direct met uw klant.

Ik hoor u denken... alweer adverteren? Wat kost dat allemaal? Ons antwoord minder dan u denkt.....

Als u voor optie 1 kiest plaatsen wij wekelijks of maandelijks uw superaanbieding met afbeelding en alle relevante informatie op de pagina aanbiedingen. U stuurt ons een week voordat de aanbieding in gaat per mail alle gegevens. U betaald Euro 60,00 (excl.BTW) per maand als u wekelijks wisselt of Euro 30,00 (excl.BTW) per maand bij maandelijkse wisseling. Geen langdurige verplichtingen... drie maanden looptijdsduur en u beslist opnieuw.

WAT IS ER MOOIER VOOR KLANTEN OM ALLE AANBIEDING VAN WOONPLEIN ENSCHEDE IN 1 OOGOPSLAG TE ZIEN.

Als u voor optie 2 kiest maken wij een complete pagina alleen voor uw winkel met meerdere artikelen,kleuren, logo en alles wat u de klant wil laten zien en vertellen, super de lux. De inhoud hiervan kan maandelijks gewijzigd worden en in uitzondering gevallen wekelijks (bespreekbaar). U stuurt ons de inhoud gegeven maandelijks per mail. U betaald hiervoor Euro 110,00 (excl.BTW) per maand. Ook hier een looptijd van drie maanden. Breng alles van u winkel onder de aandacht.

Uw bijdragen zullen zichtbaar zijn op 6 websites:
www.woonplein-enschede.com
www.enschede-woonplein.nl
www.enschede-meubelplein.nl
www.enschede-woonboulevard.nl
www.meubelplein-enschede.nl
www.woonboulevard-enschede.nl
Dus linksom of rechtsom ...de klant zal u altijd gemakkelijk kunnen vinden.


Hoe nu verder?

pyramide

Als u HIER KLIK komt u op een formulier waarin wij een aantal items vragen, vul dit formulier volledig in en wij nemen contact met u op zodat u speciale wensen kenbaar kunt maken. En wij uw vragen kunnen beantwoorden. Wij willen graag bijdragen het vernieuwde woonplein Enschede voor klant en ondernemer plezierig en transparant te maken.

schaatser
goedkoop een kamer huren in enschede

    

© 2015 Woonplein-Enschede.com / Sitemap / Privacy /